Vabimo vas, da si ogledate novo spletno stran Poročne agencije:

KOTIČEK CVETJA IN PETJA

Petje na civilnem in poročnem obredu, kot tudi na sami pogostitvi, bo dalo vaši poročni zgodbi piko na i! Zvok glasbe katero si boste izbrali sami, bo že tako čustven obred naredil še bolj čaroben. Vam in svatom pa se bo zvok romantike, skozi ušesa dotaknil srca in pobožal dušo. Tako bo v vas za vedno ostal topel spomin na vaš poročni dan.

S skupnim sodelovanjem in izborom repertoarja bo vaš nepozabni dan postal še čarobnejši.

CERKVENI OBRED

Prihod neveste do oltarja, pa naj si bo to z očetom ali pa z bodočim možem, je najlepši  ob spremljavi poročne koračnice. Cerkveni obred pa je v nadaljevanju sam po sebi zelo poučen in ganljiv, ter razdeljen na kar nekaj mašnih sklopov. Zato je zelo lepo, da se vsak sklop lepo zaključi in napove novega z cerkveno glasbo, ali pa z glasbo po vajinih željah.

Sam del poročnega obreda z PRSTANI in usodnim DA, pa mora biti pospremljen z aplavzom in v nadaljevanju z pesmijo katera vaju pooseblja in združuje. Po blagoslovu oziroma po podpisovanju sledijo slikanje pred oltarjem in pa prejemanje čestitk in želja od vseh navzočih. Tudi ta del pa ne sme potekati v tišini, vendar je lepo ,da se po cerkvi razlije zvok angelskega glasu, seveda ob spremljavi orgel, klaviatur, kitare ali katerega koli drugega inštrumenta.

CIVILNI OBRED

Civilni obred je že sam po sebi dokaj monoton, saj mora matičar že po svoji službeni dolžnosti povedati kar nekaj zakonskih določil, katere morata spoštovati bodoča zakonca. Sam postopek obreda pa je tudi klasičen tekst, kateri je več ali manj enak po celi Sloveniji. Zato je še toliko bolj pomembno, da se odločite za glasbo na vašem civilnem obredu. Vajin prihod do matičarja se tako ne bo zgodil v tišini, ampak bo pospremljen z poročno koračnico ali pa z pesmijo po vajinem izboru. Tudi sam civilni obred bo z glasbo katera je vama najljubša razdeljen na pravni akt in pa na poročni  del.

Po poljubu, katerega prav vsi nestrpno pričakujejo, sledi aplavz in pa seveda obilica čestitk. Tu pa prav tako v ozadju nastopi najprej  pesem po vajini želji, naprej pa še nekaj glasbe po dogovoru, da se lepo spelje in zaključi čas prejemanja čestitk.

VAŠE ŽELJE, NAŠE IZKUŠNJE IN OSEBNI PRISTOP DO NAJLEPŠE POROČNE ZGODBE.